Marques

Sia
Vondom
Weber
Gardena
Herstera
Affinity
Compo
Massó
«
»

Arbres, arbusts i enfiladisses al Abril

Podar i esqueixar els arbustos que ja han acabat de florir

D'abril a juny s'han de retallar, si cal, els arbustos de floració primaveral que ja hagin conclòs la seva floració. Ja que marquen botó floral d'un any a un altre, fer-ho en un altre moment arriscaria la floració de la següent primavera. És el cas de lilàs, viburnos, forsitias i molts altres arbustos i enfiladisses. Aprofita la poda per obtenir esqueixos; molts d'aquests arbustos es reprodueixen així.

Plantes de flor al Abril

Per una floració duradora

Les bulboses de floració primaveral (tulipes, narcisos, jacints, muscaris) estan en plena esplendor. Perquè la floració duri més apórta'ls abonament per bulboses, rega almenys un cop per setmana, i vigila els llimacs i cargols, els seus principals enemics.

Allibera de males herbes a les anuals que estan en flor; mantingues encoixinades les arrels amb escorça de pi o palla neta, sobretot si la zona és freda; elimina les flors marcides, i rega almenys un cop per setmana.

 

 

Plantes d'interior al Abril

Renova el substrat

Les plantes d'interior agrairan a una renovació almenys parcial del substrat esgotat per afrontar millor aquests mesos de desenvolupament. Retira la capa superior de terra (el gruix dependrà de la mida del test) amb cura de no ferir les arrels, i reemplaça-la per un substrat per a plantes d'interior. Rega a continuació.

Si han crescut massa...

Si el gomero o la dracena s'han fet massa alts, dóna'ls un bon tall a mitja alçada. La planta originària emetrà nous brots. Posa en aigua l'extrem tallat, o únta'l amb hormones d'arrelament i enterra'l en una barreja humida de sorra i humus, fins que arreli.

 

l'Hort al Abril

Aclarida dels fruiters

Les branques de pomeres, pereres, nespres i presseguers estan plenes de fruits en desenvolupament. Quan tinguin entre 8 i 10 mil·límetres descàrrega les més bigarrades i elimina els fruits deformes, així obtindràs fruita més gran i millor qualitat. Alhora propiciarás un desenvolupament equilibrat de l'arbre.

Tutors per a les enfiladisses

Les mates de pèsols, faves i mongetes verdes han crescut prou i necessiten tutors i suports per enredar i oferir en poc temps una bona collita. Pots utilitzar canyes creuades, malles, estaques...
 

 

overview left

La Noguera, una empresa familiar

La Noguera neix el desembre de 1999 com a centre de jardineria, dedicant-nos a la venda minorista de plantes, bricojardinería i mobiliari d'exterior. Avui comptem amb 8.000 metres quadrats de superfície comercial. Hem obtingut una posició de lideratge a la zona, principalment pel nostre bon tracte i servei al client, així com per una oferta de producte variada i seleccionada segons un criteri de professionalitat. El centre de Jardineria La Noguera és soci fundador de Jardinarium.

calender

Assessorament

Oferim solucions personalitzades als clients per a qualsevol dubte o problema

calender

Li ajudem a carregar el vehicle

Oferim facilitats a l'hora de carregar el vehicle amb els productes comprats

calender

Diagnosi de malalties

Diagnostiquem malalties de les plantes i oferim solucions i productes a mida

calender

Disseny de jardins i terrasses

Fem dissenys perquè puguis gaudir al màxim del teu jardí o terrassa

calender

Aparcament

Disposem d'una àmplia zona de Parking

calender

Transport a domicili

Transportar els productes no es un inconvenient gràcies al nostre servei de transport a domicili

Guía hort a casa

Contacta amb la Noguera

NogueraCtra. Molins de Rei km 9.5 , Rubí

telf93 587 20 01 (Botiga)

telf93 699 23 08 (Oficines)

email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dissenyat per Turipano360

Horari

De Dilluns a Divendres de 10:00 a 14:00 h. i de 16:00 a 20:00 h.
Dissabtes de 09:00 a 20:00 h.
Diumenges de 09:00 a 14:00 h.