Marques

Sia
Royal Canin
Vondom
Weber
Gardena
Herstera
Affinity
Compo
Massó
«
»

Arbres, arbustos i enfiladisses al Maig

Plantar azalees i rododendres

Azalees i rododendres es planten o es canvien de test en plena floració. Recorda que prefereixen un sòl àcid, de manera que hauràs d'utilitzar un substrat per acidòfiles. Aquests arbustos es caracteritzen per tenir arrels molt fines, per això és tan important que la terra estigui sempre humida (no entollada). Vigilar el reg és clau, qualsevol descuit pot deixar-te sense planta.

Plantes de flor al Maig

Desenterra els bulbs de primavera

Aprofita per retirar de la terra els bulbs de tulipes, narcisos i altres bulboses la floració ha acabat. Espera que les fulles s'assequin del tot abans de desenterrar. Neteja'ls de terra i guarda'ls en un lloc fosc i sec fins a la tardor. Si vius en una zona humida ruixa'ls amb un antifungicida.

Plantes d'interior al Maig

Rega i rocíalas

Fa més calor, per tant rega més sovint les teves plantes d'interior. En general, la terra ha d'assecar entre reg i reg. L'excepció són les falgueres i azalees, el substrat sempre ha d'estar moderadament humit; no et descuidis i riégalos per immersió uns 5-10 minuts, millor si és amb aigua de pluja o reposada. Augmenta la humitat ambiental amb polvoritzacions d'aigua.

L'hort al Maig

Controla les plagues

La primavera també és temps de plagues i malalties fúngiques a l'hort. Avui hi ha una àmplia gamma de fitosanitaris ecològics que t'ajudaran a prevenir l'atac de l'oïdi, míldiu i fongs del sòl, ia mantenir a ratlla diversos insectes, com la mosca de la fruita, que s'acarnissa en els fruiters, i la cotxinilla, que ataca especialment als citrus i el llorer.

overview left

La Noguera, una empresa familiar

La Noguera neix el desembre de 1999 com a centre de jardineria, dedicant-nos a la venda minorista de plantes, bricojardinería i mobiliari d'exterior. Avui comptem amb 8.000 metres quadrats de superfície comercial. Hem obtingut una posició de lideratge a la zona, principalment pel nostre bon tracte i servei al client, així com per una oferta de producte variada i seleccionada segons un criteri de professionalitat. El centre de Jardineria La Noguera és soci fundador de Jardinarium.

calender

Assessorament

Oferim solucions personalitzades als clients per a qualsevol dubte o problema

calender

Li ajudem a carregar el vehicle

Oferim facilitats a l'hora de carregar el vehicle amb els productes comprats

calender

Diagnosi de malalties

Diagnostiquem malalties de les plantes i oferim solucions i productes a mida

calender

Disseny de jardins i terrasses

Fem dissenys perquè puguis gaudir al màxim del teu jardí o terrassa

calender

Aparcament

Disposem d'una àmplia zona de Parking

calender

Transport a domicili

Transportar els productes no es un inconvenient gràcies al nostre servei de transport a domicili

Contacta amb la Noguera

NogueraCtra. Molins de Rei km 9.5 , Rubí

telf93 587 20 01 (Botiga)

telf93 699 23 08 (Oficines)

email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dissenyat per Turipano360

Horari

De Dilluns a Divendres de 10:00 a 14:00 h. i de 16:00 a 20:00 h.

Dissabtes de 09:00 a 20:00 h.
Diumenges de 09:00 a 14:00 h.