Marques

Sia
Royal Canin
Vondom
Weber
Gardena
Herstera
Affinity
Compo
Massó
«
»

Arbres, arbustos i enfiladisses al Març

Entutorar els arbrets i arbustos

Els arbres petits i molts arbustos erectes (els mesquins i nans no ho necessiten) creixeran millor si se'ls col·loca un tutor o una estaca. El millor és clavar al forat abans d'introduir la planta; si es fes després es corre el risc d'afectar el pa de terra. El tutor ha de col·locar del costat del vent dominant; en el cas d'alguns arbres serà millor posar tres tutors units per taules. Les millors subjeccions són les tires de goma. Els tutors han de mantenese uns dos anys.

Plantes de flor al Març

Per una floració duradora

Les bulboses de floració primaveral (tulipes, narcisos, jacints, muscaris) estan en ple esplendor. Perquè la floració duri més apórtales abonament per bulboses, rega almenys una vegada per setmana, i vigila els llimacs i cargols, els seus principals enemics. Allibera de males herbes a les anuals que estan en flor; mantingues encoixinades les arrels amb escorça de pi o palla neta, sobretot si la zona és freda; elimina les flors marcides, i rega almenys una vegada per setmana.

Plantes d'interior al Març

Dóna'ls un substrat nou

Març és el mes ideal per renovar el substrat i canviar de test espatifilios, ficus, filodendres, falgueres, plantes que necessiten una terra rica en nutrients i espai vital. Si no ho fas cada dos anys, aproximadament, patiran. Rega bé el substrat perquè et resulti més fàcil extreure del test vella, i retalla les arrels que sobresurtin. Retalla el pa de terra un terç amb un ganivet molt afilat si no vols que creixin més i has decidit deixar-les en el mateix contenidor. Col·loca immediatament la planta en un test amb substrat nou, prem bé per eliminar les bosses d'aire i rega generosament.

L'hort al Març

Molt a sembrar

Les patates comencen a omplir-se de brots, demanant anar a la terra. Si vols conrear al teu hort, utilitza un substrat ric però solt, amb bon drenatge. En unes 15-18 setmanes obtindràs per cada unitat una bona quantitat de patates, així que entiérralas a uns 40 centímetres unes de les altres.

overview left

La Noguera, una empresa familiar

La Noguera neix el desembre de 1999 com a centre de jardineria, dedicant-nos a la venda minorista de plantes, bricojardinería i mobiliari d'exterior. Avui comptem amb 8.000 metres quadrats de superfície comercial. Hem obtingut una posició de lideratge a la zona, principalment pel nostre bon tracte i servei al client, així com per una oferta de producte variada i seleccionada segons un criteri de professionalitat. El centre de Jardineria La Noguera és soci fundador de Jardinarium.

calender

Assessorament

Oferim solucions personalitzades als clients per a qualsevol dubte o problema

calender

Li ajudem a carregar el vehicle

Oferim facilitats a l'hora de carregar el vehicle amb els productes comprats

calender

Diagnosi de malalties

Diagnostiquem malalties de les plantes i oferim solucions i productes a mida

calender

Disseny de jardins i terrasses

Fem dissenys perquè puguis gaudir al màxim del teu jardí o terrassa

calender

Aparcament

Disposem d'una àmplia zona de Parking

calender

Transport a domicili

Transportar els productes no es un inconvenient gràcies al nostre servei de transport a domicili

Contacta amb la Noguera

NogueraCtra. Molins de Rei km 9.5 , Rubí

telf93 587 20 01 (Botiga)

telf93 699 23 08 (Oficines)

email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dissenyat per Turipano360

Horari

De Dilluns a Dijous de 10:00 a 14:00 h. i de 16:00 a 20:00 h.

Divendres de 10:00 a 14:00 h. i de 16:00 a 20:00 h.

Dissabtes de 09:00 a 20:00 h.
Diumenges de 09:00 a 14:00 h.

Dijous 19 (día del Pare) no tanquem al migdia.