La primavera sempre arriba amb novetats als centres de jardineria. Radiants petúnies, espectaculars Bidens bitons que atreuen les abelles i papallones, clavelinas rosada per a grans testos.

Bidens en dos colors

Fill Bidens únics en el seu gènere per les seves flors bicolors: Grogues amb pinzellades ataronjades o vermelles amb el cor groc. L'abundància de flors i els seus colors atrauen les abelles i papallones, convertint els balcons i jardins en espais plens de vida. Per això permeten múltiples usos: a les bordures del jardí, en testos, jardineres i cistelles penjants.

Una clavellina per a grans tests

El clavell 'Suntory Rosa' produeix major quantitat de flors,  més grans i durant més temps que altres clavelinas. El fullatge verd fosc ofereix un preciós contrast al saturat  color rosa de les corol·les,  format per cinc pètals. Les flors són delicadament perfumades. Es pot conrear al jardí i és especialment apte per a jardineres i contenidors de gran mida.

La nit estrellada de les petúnies

'NightSky' és el nom d’aquest cultiu de petúnia de grans flors violetes que recorden un cel ple d'estrelles. Forma mates arrodonides de port penjants i és de floració primerenca i fàcil cultiu. Per la seva originalitat ha guanyat el premi Fleurostar 2015 a la novetat  de major impacte.