Cultiu i cures

Ha de situar-se fora del sol directe per evitar que el fullatge es cremi o amarillee. 

Perquè la planta conservi la seva silueta arrodonida serà necessari girar-la un cop a la setmana. 

L'ambient ha de ser fresc i lluminós perquè conservi un bon nombre de fulles i els pecíols no ahílen. Necessita un substrat humífero, solt i ben drenat, i s'ha de regar deixant que la terra s'assequi entremig; és important que no s'acumuli aigua a la base del test. 

Convé donar-li abonament per a plantes verdes o humus líquid cada 15-30 dies. Les polvoritzacions amb aigua, sobretot a l'estiu, la refrescaran i evitaran que s'acumuli pols en les fulles, que en tot cas s'han de netejar amb un drap humitejat amb aigua i sabó, mai amb abrillantadors. 

Es pot veure afectada per la cotxinilla cerosa i cotonosa, que han de retirar-se a mà. Es reprodueix fàcilment, ja sigui separant els fillols basals o per esqueixos; en aquest cas s'ha de deixar el pecíol d'uns dos centímetres de llarg i enterrar-lo en un substrat amb torba.

flors

En determinades condicions i després de passar un període de fred relatiu pot emetre a la primavera diminutes floretes blanques. Sorgeixen de botons florals vermellosos distribuïts al llarg de fins i ramificats tiges del mateix color.