Fulles

Les fulles són molt característiques, de mida petita, agudes, amb forma ovalada i lleugerament dentades. El color és verd fosc brillant a l'anvers i més pàl·lid al revers.

Flors

Campaniformes, blanc rosades i lleument oloroses. Neixen solitàries o agrupades en l'extrem de les branques. Els brots són vermellosos i el pes dels ramells fa que pengin lleument. Els seus calzes acolorits solen persistir en el fruit, el que li dóna a la planta un aspecte peculiar. La floració comença al juny.

Cultiu

Necessiten bastant sol i els corrents d'aire, sobretot si és fred, no li sentin bé. El substrat ha de ser ric, no calcari i estar ben drenat. Convé podar les tiges velles després de la floració i les branques que emergeixen arran de terra.

Cures

Agraeix el reg i la nutrició amb fertilitzants a partir de la primavera. Es multiplica per esqueixos entre juliol i agost, per això les tiges arrelats han de passar el primer hivern en llocs frescos ia cobert.

D'interès

La seva capacitat per adaptar-se a terres de consistència mitjana o lleugerament sorrenca li permet agafar-se a sòls poc profunds.