Si t'agraden les plantes d'interior i tens mascotes a casa pots recórrer a un conjunt d'espècies tan decoratives com innòcues per a ells, una fórmula ideal per aconseguir que convisquin uns i altres de la manera més amistosa. 

Pots escollir les cintes de tota la vida (Chlorophytum comosum), pota d'elefant o Nolina (Beaucarnea recurvata), papir paragüita (Cyperus alternifolius i en particular el petit conrear 'Zumula'), bambú Bambusa vulgaris i herba per a gats (ordi). 

Aquestes són les cinc plantes pet-friendlyque el Flower Council of Holland ha seleccionat aquest any com a protagonistes d'octubre, mes en què se celebra la festivitat de Sant Francesc d'Assís i per tant el dia internacional dels animals.

Bé combinades, aquestes plantes permeten crear un jardí dins de casa jugant amb les diferents textures del fullatge, els matisos de verd i la mida dels exemplars. 

Algunes, com les cintes, es poden utilitzar fins i tot per aconseguir efectes cascada gràcies a la seva tendència a emetre llargues tiges florals en els quals sorgeixen petites plantetes. 

Una encertada selecció dels testos, peces clau en qualsevol ambient d'interior, farà la resta. 

Els teus gats, gossos, conills, cobais, tortugues i fins i tot els ocells estaran feliços i segurs en un espai verd de portes endins.