Només cal instal·lar l'arbre a la sala perquè l'ambient del Nadal s'apoderi de la casa. Per això, l'estil que escullis per adornar determinarà la resta de la decoració. T'ensenyem algunes propostes que trobaràs al teu centre de jardineria La Noguera.

INSPIRACIÓ NATURAL

Loved by Nature és el nom de la col·lecció que evoca els colors i l'aroma d'un bosc de pins en un ambient càlid i alhora contemporani, molt hygge (acollidor en clau escandinava, la tendència de moda). L'aposta cromàtica es basa en una gamma de verds -aceituna, pi i eucalipto-, el marró càlid de la pell d'ant i un toc de blanc hivernal. En l'arbre destaquen els raïms de globus de diferents mides, agrupats precisament per colors i amb acabat brillant o mat.

¡DIES D'ALEGRIA!

El vermell nadalenc i el blau nit són els grans protagonistes d' Christmas fun, una proposta plena d'encant nòrdic que aquest Nadal no faltarà al teu centre de jardineria La Noguera. Les mitjanes de llana blanca amb dibuixos i guardes de jacquard, les mantes amb orla, els fanals i la pisa amb estrelles conviden a quedar-se a casa compartint aquestes dates en família.

SUAUS TONS D'HIVERN

Del cel de l'hivern, les tonalitats d'un estil decoratiu que es basa en el blanc (winter white) amb tocs rosa pàl·lid (blush pink), lila (lilac mist), blau nit (night blue) i un lluminós platejat. Winter sky porta a l'interior de casa la textura dels flocs de neu i el gebre. El resultat no pot ser més seductor.