El Anturio és una de les plantes d'interior més populars. És fàcil de cuidar i molt atractiva.

Aquesta planta dota sens dubte de personalitat a la llar, en blanc transmet serenitat mentre que les varietats més acolorides transmeten una sensació dinàmica i vivaç.

Les flors del Anturio són molt petites i poden trobar-se en l'espiga.

Origen:

El Anturio procedeix dels boscos tropicals de Colòmbia, Guatemala i la regió amazònica del Brasil. La planta creix allà com un epífita, el que significa que creix sobre els arbres sense que la majoria de les seves arrels s'extreguin nutrients dels arbres.Obté suficient llum en aquests espais però no li dóna directament la llum del sol, i sempre es troba en un lloc càlid amb alts nivells d'humitat. El nom de varietats de Anturio s'ha expandit substancialment recentment. Existeixen varietats grans amb formes folgades i bràctees com orelles d'elefant i també varietats compactes amb "flors" petites. Encara que poden trobar-se en múltiples colors, les sèries "Love" i "Champions" són molt particulars i hi ha varietats que garanteixen 300 dies de floració.

Cures bàsiques

Al anturio li agraden els espais lluminosos, però no exposar-ho al sol directe.

Cal mantenir-los a una temperatura que es troba entre 18 i 22 ºC.

No hem de deixar que el substrat s'assequi completament, encara que tampoc hem de deixar que les arrels quedin inundades.

Pulveritza-la amb aigua per reproduir la humitat ambiental dels boscos tropicals. Les flors marcides es poden retirar.

Cal abonar un cop cada tres setmanes, el que li ajuda a mantenir les seves flors lluents durant molt de temps.