És possible imaginar un Nadal sense flors de Pasqua? La Poinsettia Segueix vaig sentir la reina dels festes amb su radiant vermell o el blanc crema, però también con los Seves tonalitats Menys comuns: groc llimona, rosa xiclet, magenta, salmó ... És podin utilitzar de moltíssimes maneres, Fins i tot per adornar la taula.

El su origen:

AQUESTA atractiva planta tropical és en origen un arbust de la familia de les euforbiàcies, és a dir, parent de l'ricí i l'arbre del cautxú. Els Seus Grans bràctees de colors són a Realitat fulles modificades que envolten a les veritables flors, Molt diminutes. Les fulles, sempre d'1 intens verd, Solen Tenir pecíols vermellosos. Compte amb el làtex que alliberen al trencar-se podin Produir irritacions a la pell.

A l'Hemisferi Nord, habitualment s'utilitza la Poinsettia com a planta d'interior; Pertany a la llista d'Espècies Capaços de netejar l'aire d'Impureses i gasos Tòxics. A les zones càlides d'Espanya también és olla plantar en exteriors.

Substrat:  Necessita un Sol fèrtil, va deixar anar i porus; necessita Humitat constant, però no suporta l'entollament.

Llum:  La llum natural li és imprescindible per mantenir el color, però el sol directe podria cremar-la. És important que no Rebi llum a la nit, ha que els bràctees de les flors noves no seran d'un color. 

Humitat i reg:  La Humitat i el reg són a els Aspectes més Crítics de la cura d'AQUESTA planta. Conve regar-Dues vegades per setmana, submergint el test de 10 a 15 minuts en un recipient amb aigua. Com a bona planta tropical, l'Excés de sequedat ambiental la perjudica Fins a provocar La caiguda de les fulles. S'a d'col·locar en un lloc allunyat dels radiadors i xemeneies.

Temperatura:  La temperatura no olla superar a els 23 graus durante el dia ni Baixar de 16 graus a la nit.

Consell:  perque cargol a pintar els Seves bràctees l'any que ve s'a de mantenir en total foscor de setembre a novembre, és a dir, a els 3 mesos previs a la floració, però no és fàcil Tenir Èxit.