Arbustius, estilitzats, de fosques fulles verdes a fulles platejades i verd grisenc: pots trobar falgueres en múltiples formes i colors amb fulles que també poden variar considerablement, arrissades, amb forma de ploma o sense cap floritura. Juntes formen un atractiu grup de plantes verdes que encaixen a la perfecció amb el creixent interès per la botànica i per la decoració de la llar amb material vegetal. A més, les falgueres mantenen purificat l'aire a casa.

Origen Les falgueres són un dels tipus de planta més antics del món. Alguns fòssils de falgueres tenen una antiguitat de 420 milions d'anys i, durant molts anys, les falgueres van ser la planta més comuna sobre la superfície terrestre. De fet, les vetes de carbó estan formades a partir del residu de falgueres marcides, entre altres elements. Existeixen més de 10.000 espècies diferents que creixen en qualsevol lloc en el qual plogui de tant en tant. Solament els deserts i les regions cobertes permanentment de neu manquen d'aquestes plantes en els seus paisatges. Les falgueres que s'utilitzen en les llars com a plantes d'interior provenen en la seva major part de regions tropicals i subtropicals.

Tria la teva Les falgueres més populars dels Centres de Jardineria són els “banya d'alci” (Platycerium), els “niu d'ocell” (Asplenium), els “pota de conill” (Davallia), la “falguera blava” (Phlebodium), el “cabell de Venus” (Adiantum), la “falguera grèvol” (Cyrtomium), “falguera trèmol” (Pteris) i “falguera botó” (Pellaea). Les espècies amb el fullatge més dur i resistent són les més senzilles de cuidar perquè evaporen menys humitat. Com a falgueres penjants, els més utilitzats són la banya d'alci i el niu d'ocell.