Rosa damascena ‘Lancaster and York’ les flors dobles d'aquesta rosa de Damasc creada en 1551 són a vegades blanques, a vegades rosades i unes altres amb varietats en els dos tons. Com la gran majoria de les roses antigues és olorosa i floreix una sola vegada.

Rosa ‘Ballerina’* Al llarg de l'estiu, aquest roser arbustiu d'aspecte silvestre es cobreix de rams de flors simples de tres centímetres de diàmetre, rosades amb el centre clar.

Rosa ‘Mary Rose’ Una de les favorites dels paisatgistes: “Una rosa bonica i un bonic arbust, amb molt d'equilibri”. Les flors fan olor deliciosament a rosa antiga, amb un toc de mel i ametller. Aquest conrear va ser presentat per David Austin en 1983.

Rosa moyesii ‘Nevada’ Un altre dels seus predilectes: el roser trepador‘Nevada’ del rosalista català Dot (1927), “la millor rosa espanyola del segle XX, d'abundant floració blanca, fulla petita verda clar i tiges negres”. 

Rosa mundi o R. gallica ‘Versicolor’* Les flors variegades amb pinzellades blanques i carmesí de la cèlebre Rosa mundi es barregen en el mateix peu amb altres sense pintar. Són molt oloroses i donen pas a vistosos gavarreres vermells. És un roser arbustiu d'hàbit compacte.

Rosa ‘Abraham Darby’ Al llarg de tot l'estiu, aquest conrear creat per David Austin emet les seves denses corol·les en forma de profundes copes de color rosat albercoc. La seva fragància és intensa i afruitada. La planta desenvolupa una forma arbustiva natural.