De la mateixa forma que a l'hort hi plantem llavors per obtenir grans fruits, a Jardinarium hem decidit plantar una llavor molt especial: el nou format del "Jardinarium News" que tens a les teves mans. Amb ell, aconseguirem oferir-te més continguts per ajudar-te en les teves tasques, donar-te més i millors consells i, en definitiva, fer-te molt més feliç amb el resultat de tot allò que tingui a veure amb les teves plantes d'interior, el teu hort, el jardí o el teu balcó.

En aquest primer número, dedicat completament a l'hort, et donarem les claus per començar a muntar el teu. Perquè volem que sentis la satisfacció de cultivar el teu propi menjar. Però sabem que escollir els cultius és força difícil quan es comença, i per això et regalem un calendari de sembra que t'ajudarà durant tot l'any.

També parlarem de fertilitzants, de les millors formes de reg, de com prevenir malalties de les plantes, de com protegir la teva collita d'alguns insectes... i de com fer-ho de forma ecològica! Perquè a Jardinarium el que volem és ajudar-te a ser més feliç, i sabem que quan puguis començar a menjar-te el que has cultivat al teu propi hort ho aconseguiràs. Vinga, anima't i posa mà a l'hort!