• Llum: Busca’ls-hi un lloc on rebin molta llum natural perquè produeixin més trampes i conservin el seus colors. Com a complement pots utilitzar un llum de leds per a plantes (temperatura de color: 4.000 a 6.500 k). Poden viure a ple sol, excepte les darlingtònies i els nepentes.

 

  • Ambient: Necessiten un entorn càlid o temperat (zona 10) on tinguin molta humitat ambiental, fins i tot a l’hivern. No sobreviuen a temperatures inferiors a -2°, excepte les sarracènies, que admeten fins a -5°. A l’hivern han de romandre a uns 10°, allunyades de la calefacció, que resseca l’ambient. També es poden cultivar en terraris, excepte els nepentes, epífites que es poden cultivar en cistells i testos penjants, troncs o suports adossats a la paret.

 

  • Substrat: Ha de ser molt pobre, però sempre àcid i humit. S’acostuma a utilitzar torba rossa o Sphagnum barrejada amb un terç de sorra de sílice, o un 60% de torba rossa amb un 40% de perlita.

 

  • Reg: El millor és regar-les amb aigua de pluja, o en tot cas destil.lada o de molt baixa mineralització. No toleren la presència de cal a l’aigua. Les darlingtònies necessiten que l’aigua sigui freda (la temperatura del substrat no ha de superar els 20°). Les trampes de l’atrapamosques i de la dròsera no s’han de mullar, però el sòl ha d’estar sempre xop. Convé regar-les per immersió, excepte els nepentes, que es reguen per dalt o mitjançant polvoritzacions (necessiten un substrat mullat, però no embassat). A l’hivern, el substrat de totes elles ha de romandre tot just humit.

 

  • Alimentació: Mosquits, formigues i altres petits insectes formen la seva dieta natural. En cas que no poguessin caçar-los pel seu compte, cal proporcionar-los-hi. Com alternativa se’ls pot donar aliment per a peixos d’aquari, que conté diversos nutrients que poden absorbir fàcilment. No se’ls ha de subministrar cap tipus d’adob o de fertilitzant. Per a més seguretat, pregunta com s’han d’alimentar en el teu centre de jardineria La Noguera.