Als nostres centres Jardinarium hem preparat diferents espais perquè vegis com poden quedar els estils de decoració més nous al teu jardí o terrassa. Vine a veure’ls!

Un dels grans avantatges de venir als centres Jardinarium, a més de gaudir passejant entre flors i plantes, és que pots veure una gran quantitat d’objectes de decoració aplicats en espais que semblen reals. Com si fossin els decorats de la teva vida, tenim preparats els diferents ambients que pots necessitar: terrasses, balcons, racons de jardí… I, per suposat, en diferents estils perquè hi trobis el que més s’adapti als teus gustos.

El tema “Marí” és un dels que torna amb força, però aquest any es caracteritza per una variant de toc oriental. Se substitueixen els motius específics de mar com els fars, xarxes o petxines amb predomini de tons blaus per motius lacats florals en color vermell corall, sedes, magnòlies o cirerers que ens apropen a les costes de Japó.

Si el que t’agrada és un to més serè, modern i funcional, l’”Urbà” és el teu estil. Els seus diferents tons de blancs, negres i grisos es combinen amb materials subtils i naturals per guanyar en calidesa sense perdre la seva puresa i honestedat. Combinen amb ralles, dibuixos geomètrics i, sobretot, amb moltes plantes suspeses!

L’estil “Camperol” és per les ànimes més romàntiques, una combinació de grocs, beige, marrons i roses amb elements rurals. És una manera d’envoltar-se de natura però amb un aire vintage.

Per suposat, també hi ha espai per als colors més alegres i frescos com la llimona i la llima. Es tracta de la temàtica que anomenem “Vegetal”, un estil 100% d’exterior, ideal per celebrar festes d’estiu i sopars a la fresca envoltats de plantes de grans fulles i llums de colors.

I si encara no estàs segur de quin és l’estil que et convé, vine al teu centre Jardinarium i escull el que t’arribi més al cor. Perquè es tracta d’això, de que t’envoltis d’allò que et faci més feliç.