Només cal instal·lar l'arbre a la sala d'estar perquè l'ambient de Nadal es faci càrrec de la casa. Per tant, l'estil que triïs per decorar-lo determinarà la resta de la decoració. Mira les propostes que et mostrem, tres de les moltes que trobaràs al teu centre de jardineria La Noguera.

La col·lecció Loved by Nature de Kaemingk aporta els colors i els aromes d'un bosc a l'interior de la casa.

INSPIRACIÓ NATURAL

Loved by Nature és el nom d'aquesta col·lecció que evoca els colors i l'aroma d'una pineda en un ambient càlid i alhora contemporani, molt hygge (acollidor en clau escandinava, la tendència de la moda). L'aposta cromàtica es basa en una gamma de verds oliva, pi , eucaliptus, el marró càlid de la pell de bellut i un toc de blanc hivernal. En l'arbre destaquen els raïms de globus de diferents mides, agrupats precisament per colors i amb acabat brillant o mat.

DIES D'ALEGRIA!

La nit vermella i blava de Nadal són els principals protagonistes de la diversió nadalenca, una proposta plena d'encant nòrdic que aquest Nadal no faltarà al teu centre de jardineria La Noguera. Mitges de llana blanca amb dibuixos, mantes d'orla, llanternes i estrelles que et conviden a quedar-te a casa compartint aquestes dates en família.

TONS SUAUS D'HIVERN

Des del cel d'hivern, els tons d'un estil decoratiu que es basa en blanc (blanc hivernal) amb tocs de rosa pàl·lid (rosa rubor), lila (boira lila), blau nocturn (blau nocturn) i plata lluminosa. El cel d'hivern porta a l'interior de la casa la textura dels flocs de neu i les gelades. El resultat no pot ser més seductor.