Un món de sabors que creixen bé en testos i contenidors.

Els fruits de bosc representen un grup de baies comestibles molt apreciats tant pel seu valor ornamental com pel seu ús culinari. Abasten espècies ben diferents, però amb moltes característiques comunes: són arbustos, necessiten un substrat humit però ben drenat, prefereixen les temperatures suaus sense pics de calor extrema ni gelades tardanes (algunes són bastant rústiques), toleren i en alguns casos fins i tot necessiten ombra (amb dues o tres hores de sol directe en tenen prou), i exigeixen protecció contra el vent.

El cultiu en test afavoreix el seu trasllat a zones més aptes segons l’època de l’any. Prefereixen que el contenidor sigui ampli i profund per mantenir les arrels fresques. Encoixinar el substrat amb palla o escorça de pi impedeix la pèrdua d’humitat del substrat.

Per obtenir una bona collita, es reguen abundantment des del moment en què floreixen i fructifiquen. Després es redueixen els regs perquè descansin i s’endureixin. S’abonen amb fertilitzant per a fruiters. Alguns són adequats per a formar tanques productives i decoratives. La recol·lecció es fa a mà i de forma selectiva segons la maduresa del fruit, el color i la mida.