Les teves plantes han fet un gran esforç durant l'estiu, i ara necessiten recuperar-se. Per això és tan important l'abonat de tardor. Una operació que, a més d'ajudar a recuperar forces a la planta, la prepara per a passar  sense problemes el rigorós hivern i, per si això fos poc, l'ajuda a estar a punt per a la primera floració de la pròxima primavera. Sí, és un abonat amb resultats a mitjà i llarg termini.

Per tant, toca nodrir bé les teves plantes, però no val qualsevol abonament. El que ara els convé és enfortir el seu sistema radicular per a mantenir-se realment vives a l'hivern. Els abonaments que contribueixen a aquest desenvolupament de les arrels són els rics en potassi; fixa't quan vagis a comprar-ho, perquè les lletres NPK que apareixen en tots els envasos d'abonaments es corresponen amb la proporció de nitrogen (N), fòsfor (P) i potassi (K) que aporten a les teves plantes.

A més d'abonar, també pots ajudar a les teves plantes amb alguna cosa de mulching orgànic, la qual cosa protegirà les arrels i li aportarà riquesa quan es descompongui.