Celebrem el millor dels boscos nevats dins de casa.

 

Imagina't un petit avet nevat a les muntanyes d'Alaska. I just sota, un grupet de llenya, ja seca i a punt per a escalfar les fredes nits. Què tal si et poguessis emportar a casa aquest esperit per a decorar el teu Nadal? Perquè en això exactament consisteix l'estil que hem anomenat Nadal Blanc, un estil on domina el fred i la neu, amb una gran presència de la naturalesa, dels elements del bosc, la molsa, la fusta, la frescor...

 

Per aquesta raó els colors que dominen són el blanc, el verd sec i el gris, les textures d'escorça i els tocs metàl·lics que ens aporta l'or clar. Tampoc hauria de faltar alguna manta de pèl o de llana damunt del sofà. Pots jugar també amb altres materials, com a cistelles, vímet, cordes o objectes de llautó. L'objectiu és que creïs un espai molt natural i, malgrat el fred que es respiri, molt acollidor.

 

Alguna cosa que t'ajudarà molt a donar aquesta atmosfera són les llums de microled, petits punts de llum que si a més tenen un temporitzador que les encengui i apagui suaument, donaran la sensació que està nevant. Serà la teva un Nadal Blanc?