Aquestes noves varietats de rosers et sorprendran tant per la seva bellesa com pels seus sabors exquisits. Porten fins i tot les seves receptes!

   Si t'agrada cultivar plantes aromàtiques a casa per fer-les servir després a la cuina, aquesta nova i gran idea que trobaràs als teus centres Jardinarium t'encantarà: els rosers comestibles. Perquè a més de la bellesa que sempre ens ofereixen les roses, aquestes t'obsequiaran amb sorprenents sabors per afegir als teus plats. Segons la varietat que escullis, els seus pètals, dolços i aromàtics, es presenten amb gust de gerds, de llimona, de taronja o de rosa tradicional.

   Aquesta gran idea ve a més amb moltes sorpreses per treure-li el màxim de profit. Per començar, porta uns bons consells perquè tinguis cura del teu roser de la millor manera possible, cosa que t'ajudarà a gaudir de les seves delicioses collites durant molt més temps. També et dona la possibilitat de descarregar un llibre digital de receptes amb el qual aprendràs a cuinar des de pastissos fins a cremes fredes o fins i tot còctels amb els sabors del teu roser. I per si amb tot això no n'hi hagués prou, cada roser ve acompanyat d'un producte de degustació a base de roses, un bon exemple del que pots arribar a elaborar tu mateix amb el teu nou roser. No et sembla un menjar molt bonic?