Cactus i crasses, una aposta segura per a tothom.

  Encara hi ha qui pensa que els cactus són per als deserts, però res millor que aprofitar-se de totes les qualitats que aquestes plantes han adquirit al llarg de la seva evolució per ajudar aquells que, per dir-ho d'alguna manera, no tenen molt bona mà amb les plantes. La seva capacitat de resistència a l'estrès hídric (quan ens oblidem de regar-les, vaja) les fa ideals perquè fins i tot ells puguin envoltar-se de natura sense haver d'anar a comprar plantes noves cada mes.

   Igual que els cactus, les plantes crasses també són força resistents. Entre totes dues, pots trobar una gran quantitat de varietats, i totes tan diferents que et sorprendràs amb la diversitat de les seves formes, mides i fins i tot de matisos de verds. Si mai no t'has fixat en aquests dos tipus de plantes, estem segurs que no donaràs crèdit a tot allò que t'has estat perdent fins ara. Algunes fins i tot tenen flors! Si t'acostes ara a un centre Jardinarium, pots veure varietats com euphorbias, cactus canàries, suculentes i kalanchoes, i quan les vegis t'adonaràs de seguida de per què val la pena decorar amb elles.

   Una de les millors maneres de decorar amb cactus i crasses és barrejar-ne unes quantes varietats en un espai petit. En un test pla i allargat, per exemple, per crear un centre de taula, o en una rocalla del jardí, deixant que omplin l'espai amb la seva gran personalitat.