A Jardinarium tenim un munt d'idees per omplir els teus espais a l'aire lliure i contagiar-te d'optimisme, calma i confort.

  El jardí, el pati, la terrassa i el balcó es converteixen en els nostres refugis quan comença el bon temps. Llocs on gaudir i compartir amb la nostra gent, envoltats de natura i de bon gust. I aquest any estem d'enhorabona, perquè les tendències en decoració se centren en la sostenibilitat i la biodiversitat, valors que a Jardinarium compartim plenament. Els quatre estils que marquen tendència aquesta temporada es basen en combinacions de plantes, colors i materials que ens ajuden a assolir la satisfacció i el benestar que tots desitgem. En general s'aposta per un cant a la joia i a la calma, amb espais que serveixen a la reflexió, que ens aporten serenitat, confort i optimisme. Vegem com són.

   L'estil anomenat Serenity es basa en colors naturals, beixos, sorres, grisos i verds en totes les seves gammes. S'hi combinen fibres vegetals, fang, vidre... És la tendència que dóna més protagonisme a la llar, a la calma i a la serenor, i és la que ens serveix de base per a totes les altres. L'estil Nature es combina a més amb blaus i marrons, colors inspirats en la natura, en les verdes praderies i en el mar. Amb Nature podràs crear el teu refugi per gaudir del lleure en un univers on hi podem trobar arbustos, plantes, tèxtils, mobles, complements... Materials naturals, reciclats i sostenibles que faran del teu espai exterior el lloc ideal per relaxar el cos i la ment.

   La tendència principal de la temporada, que comparteix valors amb les anteriors però amb una actitud més valenta, és Flow, basada en els colors pastel i que ens convida a renovar la nostra il·lusió, a celebrar i a compartir. És un estil molt optimista gràcies als roses, blaus, verds i liles en les seves gammes més suaus i evocadores. Finalment, i com a evolució de Flow, trobem la tendència Intensity, un estil vitalista, intens i atrevit que ens omple de calidesa i energia amb els seus colors més forts, fúcsies, taronges i terracotes que es manifesten en tots els elements de decoració.