Espanta els mosquits amb espelmes, aparells elèctrics, plantes...

  A qui li ve de gust un bon sopar amb amics a la terrassa o al jardí quan comença el bon temps? A tothom! El problema és que quan per fi ho tens tot a punt, sempre acaben apareixent els molestos mosquits. A Jardinarium tenim un munt de solucions per evitar que t'amarguin la nit. Un exemple són els aparells que necessiten estar connectats a una presa de corrent per generar calor que ajuda a dispersar els líquids repel·lents d'una pastilla. També hi ha dispositius portàtils per dur-los on vulguis i que asseguren una zona de protecció de fins a 20 metres quadrats al seu voltant.

   Una altra forma de mantenir-los lluny és la citronel·la, una planta molt estesa i de la qual a més s'elaboren olis i cremes corporals per evitar les picades. També amb l'oli de citronel·la s'omplen torxes, que a més de foragitar mosquits donen un bonic toc decoratiu a les nits estivals.

   A Jardinarium tenim totes aquestes solucions i moltes més. Per cert, una de les plantes de citronel·la que venem pertany a una gamma d’espantalls naturals, Bye Bye Bichos, entre els quals trobaràs altres plantes per repel·lir gats, talps, pugons, formigues o cargols.