Descobreix els testos que t'ajuden a regar en la mesura justa.

   Els hidrotestos són un tipus de testos que t'ajuden a regar les plantes, tant si ets dels que a vegades s'oblida de regar-les, com si ets dels que es passen amb l'aigua fins a arribar a ofegar-les. Què com ho fan? Mantenint-les humides sense que hagis de fer res!

   Disposen d'un petit dipòsit d'aigua a la part inferior i d'un indicador que us avisa quan és buit. El sistema és molt fàcil d'emplenar, i té una capacitat suficient per mantenir la planta humida sense necessitat de regar durant setmanes. Ello és una de les marques que més testos d'aquest tipus té, comptant entre les seves col·leccions amb dissenys, formes i colors diferents. Les diverses mides permeten adaptar-se a qualsevol espai, interior o exterior, i pots utilitzar-los per a qualsevol tipus de plantes.

   Però el que més ens agrada dels testos d'Elho és que estan fabricats amb materials 100% reciclats! El seu centre de producció, envoltat de natura i alimentat per l'energia del seu propi aerogenerador, és un dels pioners i més innovadors en la fabricació i el disseny de productes de materials reciclats.