Els testos no han de ser com els de tota la vida. O sí! Tot depèn del teu estil, i a Jardinarium sempre trobaràs els que més s'adapten a tu.

  Els testos de fang, els tradicionals de tota la vida, són un valor segur per a qualsevol balcó, terrassa o jardí. Un autèntic clàssic que combina molt bé amb els ambients on apareguin altres materials també naturals com ara fusta, bambú, jute o vímet.

   Si et va l'estil rústic i natural, però li vols donar un aire una mica més modern, hi ha testos de terracota o de materials naturals amb aspecte envellit que tenen el seu punt fort en els seus acabats més contemporanis.

   Als espais amb mobles, quadres o cadires antics, et recomanem l'ús dels testos banyats en àcid i amb acabats de vidre, que amb el seu aspecte envellit contribueixen a mantenir l'estil vintage del conjunt.

   Per descomptat, tots aquests testos de materials naturals són ideals per a exterior perquè són resistents a les gelades i a l'efecte del sol, però també els pots utilitzar en interiors. Només cal tenir en compte que l'aigua de reg sobrant s'escaparà pel forat drenant; per això també trobaràs plats especials a joc amb els testos per protegir els teus terres.

   I per a interiors també tenim molts altres testos de materials naturals o reciclats, en infinitat de colors, mides i formes... i les plantes per omplir-los tots!