Si a Jardinarium sempre pots trobar centenars de flors diferents, imagina totes les que tenim ara que és la seva millor temporada!

  Ens encanta la primavera! Com no ens ha d’agradar l'època de l'any en què tot el que ens envolta és una gran explosió de vida? Aquests dies els nostres centres estan plens a vessar de vida i de color per tot arreu, amb un munt de plantes en el seu millor moment de floració que ens omplen d'alegria i optimisme. Només ens sap greu que aquí no podem ni ensenyar-te ni explicar-te tot el que tenim preparat per quan ens vinguis a visitar, encara que ja saps que pots venir a veure-ho amb els teus propis ulls. Et sorprendràs segur! Però alguna cosa sí que t'avançarem: les varietats de plantes que no ens faltaran perquè estem segurs que són les que t'agradaran més.

   Per començar, les buguenvíl·lies, un clàssic de les terrasses mediterrànies, una enfiladissa d'espectacular floració. Seguim amb hibiscus Graff, una varietat d’hibiscus de flors més duradores. De la nostra marca pròpia Oh La La, les plantes més sofisticades i de més qualitat de Jardinarium, tenim begònies, calibrachoa i petúnies. La nostra altra marca pròpia, Hola, ens porta aquesta temporada euryops i argyranthemum, margarides en diferents colors. Amb les sunpatiens compacta aconseguiràs preciosos tocs de tons vermells i rosats, i et beneficiaràs de la seva gran resistència a les altes temperatures. Tampoc faltaran hortènsies amb els seus colors vius. Però si no t'agrada que el color de les flors destaqui tant, pots provar amb les hortènsies de la varietat magical, que és aquella que, sigui del color que sigui, sempre manté una mica de verd. Una altra varietat que no faltarà a Jardinarium és la dipladenia, una enfiladissa de tipus liana amb curioses flors en forma de campaneta. I hi ha moltes altres flors com zinnias, gelosies, catharanthus, tagetes, impatiens... Ah, i tenim una secció especial de Duos, amb surfinias pendula i calibrachoas hybrida, que treuen flors de dos colors alhora i són ideals per penjar.

   I no et pensis que ens oblidem d'un dels dies més especials de la temporada: el Dia de la Mare. Per a elles tenim a punt les grans triomfadores d'aquesta jornada tan especial: rosers, hortènsies, anthuriums, phalaenopsis, fúcsies hybrida... I no només això, perquè també els pots regalar un cistell amb eines, uns guants de jardineria... Mil idees més a Jardinarium!