LES ONADES DE CALOR TAMBÉ AFECTEN A LES TEVES PLANTES.  ESPECIAL ATENCIÓ EN ELS MOMENTS MÉS CÀLIDS.

EXPOSICIÓ OMBREJADA

Si les teves plantes estan en test i tens la possibilitat d'agrupar-les i col·locar-les en un lloc amb ombra, tant a l'interior com a l'exterior, fes-ho immediatament, elles t'ho agrairan. Tots els éssers vius pateixen amb les onades de calor extrema i les plantes no són una excepció.

 

HIDRATACIÓ ADEQUADA

El reg és importantíssim durant la canícula d`estiu. Es tracta d'aplicar un reg regular cada 2 dies o cada dia si la calor és sufocant. Les millors hores per regar són al matí a primera hora i la darrera hora de la tarda, quan el sol ja ha caigut. Procura sempre regar amb la terra seca per evitar embassaments i fongs.

 

ALIMENTACIÓ CORRECTA

Una nutrició correcta de la planta la farà més resistent a les altes temperatures. Per això és molt important que la terra sigui de qualitat, enriquida amb mantell, cosa que millora la retenció d'aigua. L'adob també és molt important per mantenir la planta forta i hidratada. Hi ha adobs universals i adobs específics per a cada tipologia de planta, els nutrients dels quals estan més ben adaptats i afavoreixen la retenció d'aigua.

 

VACANCES PER A TOTS

Estem en ple període estival i tots necessitem vacances, però no per això hem de descuidar el benestar de les nostres plantes. Hi ha moltes maneres de mantenir les nostres plantes en perfecte estat durant la nostra absència. Tenim els testos d'autoreg i el Biogel Jardinarium que proporciona hidratació fins a 30 dies.