Als nostres centres Jardinarium trobaràs un munt d'idees per fer de casa teva un lloc natural i acollidor durant els mesos de tardor, quan tots comencem a tancar-nos una mica més a casa a causa del descens de les temperatures. Ho tenim tot en decoració d´interiors, des dels tons neutres i suaus que són tendència aquesta temporada fins als estils més atrevits. I els nostres experts et donaran els millors consells perquè treguis el màxim profit de la natura i puguis gaudir-la a qualsevol racó dins de casa.

Però per descomptat que no ens quedarem tot el dia tancats a casa! La natura cal apreciar-la i gaudir-la en totes les facetes, amb la calor, amb la fresca i amb el fred també. En aquest Jardinarium News us donem idees perquè ho aconsegueixis, des dels brasers per a jardí fins a les plantes que has de plantar ara al jardí (o començar a planificar per a l'hivern), passant per les varietats de flors que més alegraran els teus dies de tardor amb tot el color. Trobaràs a faltar les migdiades d'estiu a la gespa? Segur, com tots! Però en aquesta revista us expliquem el que heu de fer per deixar la gespa en perfecte estat i poder tornar a gaudir d'aquestes meravelloses migdiades la temporada que ve.

A nosaltres se'ns acudeixen un munt d'idees per continuar gaudint de la natura tot l'any, i ens encantaria poder explicar-te-les totes. El millor és que vinguis a un dels nostres centres i les vegis per tu mateix. Segur que junts passarem una tardor feliç!