La tardor, lluny de ser l'epoca trista que molts solen dir, aquest està ple de precioses propostes naturals que omplen d?alegria a les nostres cases.

Aquesta tardor omple d'alegria casa teva, jardí i balcó amb aquestes flors que ens vénen a demostrar que la natura sempre, en qualsevol època de l'any, té moments espectaculars.

Comencem, com sempre, amb el ciclamen, l'insuperable i imprescindible farcit de color de balcons i terrasses de tardor. I els pensaments, que s'han guanyat el seu lloc com a clàssic de l'època per la seva capacitat de florir des de la tardor fins a la primavera, a més de tenir una gamma molt àmplia de colors entre els quals triar. Fins a finals de tardor encara es pot gaudir de les dàlies i d'algunes hortènsies, i els hibiscs, amb les seves vistoses flors en forma d'embut, ja arriben al final. Molt propis de l'època són els crisantems, i especialment els de color blanc, que amb la seva delicada bellesa inunden el dia de Tots Sants. Les camèlies, que poden arribar a tenir una mida de diversos metres d'alçada plantades al jardí, ompliran de flors cada dia de l'hivern. L'aster també floreix durant l'hivern, començant a fer-ho des de finals d'estiu, i els més comuns són els de color lila. Feliç i colorida tardor!