No tens experiència ni temps per cuidar les plantes? És igual! No renunciïs a envoltar-te de verd dins de casa gràcies a aquestes plantes “easy to care”.

Amb les plantes “easy to care”, el típic “és que a mi sempre se'm moren les plantes” ja no és una excusa per no tenir plantes dins de casa, perquè n'hi ha que poden arribar a sobreviure fins a 30 dies sense aigua ni llum! Esperem que no necessitis tant marge per recordar les teves plantes, però per si de cas...

Les varietats de sansevieria són les més conegudes de les plantes fàcils de cuidar, entra les que en trobaràs unes amb fulles cilíndriques, altres que semblen un niu de fulles amples... I totes són gairebé indestructibles.

Una opció molt curiosa és l'euphorbia lactea, una planta que quan creix sembla un corall rosat o verd segons la varietat. La monstera deliciosa, tan de moda per les grans fulles verdes foradades, també et facilita envoltar-te de natura sense gaire esforç. Igual que el peu d'elefant, que emmagatzema aigua al seu gran peu esfèric mentre omple la teva casa de vives cintes verdes.

Ficus benjamina, alocàsia, altres varietats d'euphorbia, areques i moltes més plantes t'esperen per fer de casa teva un espai natural de la manera més fàcil. Prova-ho!