Tots tenim a casa els típics llums de Nadal “de tota la vida”, però hauries de saber que les versions actuals són molt més segures i eficients.

   Si encara et queden a casa alguns d'aquells llums de Nadal que s'escalfen, ja fa temps que hauries d'haver-los canviat. En primer lloc, per seguretat, ja que poden provocar un incendi; en segon lloc, per cuidar el planeta, ja que les noves tecnologies de llums led, com bé saps, consumeixen moltíssima menys electricitat i duren molt més temps; i en tercer lloc, per estalviar a la factura de la llum.

   Amb un programador podràs fer que els llums s'encenguin i s'apaguin quan ho desitgis, evitant que es quedin encesos tota la nit com ens passa de vegades. Si, a més, fas servir llums que es carreguen amb plaques solars, encara seràs més sostenible!

   I un cop resolt el tema de la sostenibilitat, ara sí, a decorar al teu gust! I fer-ho al teu gust significa, per exemple, aconseguir el tipus d'ambient que més t’agrada; prefereixes una llum càlida que et transporti a l'interior d'una cabana de fusta al mig del bosc? O prefereixes una il·luminació més freda que et porti a les celebracions més chic i urbanites? Tot això i molt més es pot aconseguir amb els llums led, els diferents tons i intensitats dels quals ofereixen centenars de possibilitats decoratives.

   Aquest any pots provar de posar llums de Nadal a llocs diferents a més de l'arbre: com a cortina en una paret, envoltant el marc d'una porta o dins d'un gerro de vidre!