SUBSCRIU-TE A INSPIRATION & NEWSEnviar  

LA NOGUERA

Politica de protecció de dades


Entra en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades Personals. Com a conseqüència d'això, hem actualitzat la nostra Política de privadesa per adequar-la a la nova normativa i garantir a tots els nostres clients un ús adequat i transparent de les teves dades, sent el responsable del seu tractament la societat Centre de Jardineria La Nogera (d'ara endavant Jardinarium La Noguera)amb CIF B-62449095 domiciliada a Rubí. 


Jardinarium La Noguera utilitzarà la informació que ens has proporcionat per estar en contacte amb tu i enviar-te actualitzacions i promocions a l'adreça de correu electrònic que en el seu moment ens vas facilitar.


A qualsevol moment pots canviar d'opinió, revocant el teu consentiment. Tan sols has de fer clic a l'enllaç per donar-se de baixa que hi ha en el peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebis de la nostra part, o posant-se en contacte amb nosaltres en la següent adreça de correu:  lanoguera@lanoguera.es


En tot cas, et recordem que sempre podràs exercitar per la teva banda els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat a favor del client.


Ens prenem molt de debò la teva privadesa i per això tractarem la teva informació amb el màxim respecte.