Clàusula informativa formulari Web de contacte

 

q He llegit i accepto la Política de Privacitat

 

Li informem que les dades que voluntàriament ens proporcioni en el present formulari seran tractades per “Centre de Jardineria LA NOGUERA, SL” amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic lanoguera@lanoguera.es. Més informació a www.lanoguera.es.

 

Desitja rebre comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis i productes?:  q Sí    q No

 

 

Nota: Recomanem incloure algun sistema de control, tipus codi captcha, per assegurar-nos que es una persona i no un sistema automàtic tipus robot.

 

 

 

 

Clàusula formulari d’alta a Newsletter

 

q He llegit i accepto la Política de Privacitat i autoritzo a “Centre de Jardineria LA NOGUERA, SL” perquè m’envií el seu newsletter i comunicacions comercials.

 

* “Política de Privacitat” serà un link a la política de privacitat del Web

 

 

Nota: Recomanem incloure algun sistema de control, tipus codi captcha, per assegurar-nos que és una persona i no un sistema automàtic tipus robot.

 

 

 

 

E-mail d’alta a newsletter amb enllaç de confirmació

 

Benvingut "Nom Usuari",

 

Hem rebut la teva petició d’alta des de l’adreça IP 127.0.0.0 i aquesta serà processada tan aviat confirmis la teva adreça d’e-mail fen click en el següent enllaç:

 

http://www.dominio.com/confirmacionalta.asp

 

Una vegada confirmada la teva adreça d’ e-mail, el teu compte serà activat i es processarà l’alta en la nostra base de dades. Mentre no es confirmi l’alta, no es realitzarà cap tractament de les teves dades. Si no es confirma l’alta abans de 24 hores, les teves dades s’esborraran del nostre sistema.

 

 

Moltes gràcies,

 

 

Nota: Aquest e-mail és una resposta automàtica a la seva petició d’alta, en cas de no ser l’autor d’aquesta, si us plau reenvií aquest e-mail a lanoguera@lanoguera.es per iniciar les accions legals oportunes.