El ficus és conegut per ser un resistent arbre d'interior amb centenars de petites fulles, però també existeixen amb grans fulles que li donen a la planta una silueta completament diferent. Aquest gegant verd també és perfecte per ambientar diferents espais de la llar.

Aquesta planta d'interior millora l'aire de la llar convertint el CO2 en oxigen. Les seves grans fulles també absorbeixen partícules nocives de l'aire i les emmagatzemen en les seves arrels, on es trenquen i expulsen. A més, les fulles verdes milloren la humitat de la casa evaporant-la molt gradualment. Això converteix a aquests ficus en la planta ideal per a celebrar el començament de la tardor.

Tria el teu:

El Ficus lyrata està disponible com a arbust d'interior i com a arbre estàndard i compta amb brillants fulles que semblen un violí. Els grans i captivadors nervis li donen a les seves fulles una textura particularment cridanera.

El Ficus elastica compta amb suaus fulles verda fosc amb fins nervis marcats com a plomes que poden aconseguir una longitud de fins a 25 cm. Creix cap amunt i per tant no ocupa molt espai malgrat les seves grans fulles.

El Ficus binnendijkii 'Alii' i el 'Amstel King' compten amb fulles que són llargues, però no amples, encara que pengen de forma molt decorativa.

El Ficus Cyathistipula té fulles brillants color verd fosc, pot produir siconos (fruits) des de primerenca edat i està fortament ramificat de manera que les branques creixen al llarg del pal cap amunt de forma atractiva.