Els estils de decoració més inspiradors t'esperen al teu centre de jardineria La Noguera. Decorar la casa per a les Festes va més enllà de l'adorn, ¡celebra sobretot l'alegria de poder estar junts!

Una càlida (i artesana) decoració

Christmas Naturals i Together Again, són dues de les vuit col·leccions de Nadal que Kaemingk ha creat per al 2022. En una imperen els tons avellana, dolç de llet, blanc llana i plata; en l'altra, el vermell nadalenc i un blanc hivernal. Una convida a quedar-se a casa, l'altra fuig a caramel i galetes de gingebre...

Una vegada per Nadal...

A les espelmes i canells de fusta de la col·lecció Nutcracker, Papà Noel sembla un personatge del cèlebre ballet de Tchaikovsky. I l'arbre de Nadal carregat d'enormes piruletes de Candy Cane Lane, bé podria ser el de Mary Poppins. La fantasia dels contes infantils s'impregna d'esperit nadalenc en les propostes de la firma italiana.

La proposta més natural

Rams de fulles i flors seques, agulles de pi, espigues, pinyes, llavors de lunària... com a nou recollits d'un bosc; cubells de fusta a penes tractada, amb el dibuix de l'arbre de Nadal; vidre artesà i petits vetlladors de vidre ambarí... La col·lecció Green Spirit de Dijk Natural Collections aposta pel verd per guarnir la casa durant les Festes.