Nadal i cap d'any no esperen, les reunions familiars i les celebracions amb amics començaran d'aquí a unes setmanes. Per què no els sorprens amb una renovada decoració nadalenca? Canviar els ornaments, tractar de vestir la llar en un nou estil! . Passa pel teu centre de jardineria La Noguera i veuràs molts més.

Entre els diferents estils que aquest any que trobaràs per Nadal destaquem especialment aquests quatre:

• LLUMS D'HIVERN

Fusta rústica o en escabetx, estrelles de totes les mides, llana, cabell i feltre, tèxtils protegits, vaixella per a l'ocasió, tons blavós i blanc... Tot evoca la neu i el gel d'un horitzó d'arbres revestits d'hivern. A les espelmes i la xemeneia crema el foc que escalfa aquest plàcid així com l'auster estil nadalenc.

• REFUGI DE MUNTANYA

El Nadal es refugia en una cabana al mig de la muntanya, on el foc s'encén a la xemeneia. Els tons ocre, coure i marró segueixen la gamma de vells reflexos daurats en miralls vintage,coixins sequinats, espelmes de vidre, animals forestals, ornaments de cuir o plomes...

• MATÍ DE NADAL

Les claus d'aquesta tendència poden no ser més senzilles: vermell brillant o mat, molt blanc i un daurat pàl·lid

• BALANÇ DE BLANCS

Aquest estil està inspirat en la vista d'un paisatge nevat, lluminós i natural des de la finestra d'una casa tipus loft. Els diversos tons d'ornaments blancs, grisos de pissarra i ametlla, juntament amb els càlids centelleigs de coure, evoquen serenitat, silenci, pau interior. No es necessita més necessitat: en ella, la senzillesa és l'essencial.