Com passa últimament amb tantes espècies de plantes d'interior, els Anthurium també tenen la seva versió mini: exemplars més compactes, amb fulles i flors més petites i molt abundants. Per omplir el teu saló de minicors!

Les tendències miniaturizadoras, avui tan d'actualitat en les anomenades plantes d'interior, han donat lloc entre els decoratius Anthurium a una col·lecció de plantes molt compactes, de frondós fullatge verd fosc i precioses flors espatas per ser exactes de colors que van de l'verd llimona a l'vermell, passant pels ataronjats i els rosats, des del més suau al més intens.

Les flors dels Anthurium solen durar diversos mesos; el color de les velles és diferent a el de les noves, el que aporta un atractiu cromàtic molt peculiar.

Aquestes carnoses i brillants espates són en realitat fulles modificades, per això moltes vegades llueixen tonalitats verdoses que es barregen amb els colors càlids en un joc cromàtic d'allò més seductor.

Amb els espádices el apèndix que sorgeix en el punt on l'espata s'uneix a la tija i que és la veritable flor passa una cosa semblant: pot ser morat, ataronjat, rosat, bitò en groc i blanc ...