En unes poques setmanes estarem celebrant les Festes amb majúscules de l'any! 

Hi haurà arribat el moment de guarnir la casa per donar-li la benvinguda al Nadal i l'Any Nou en família i amb amics. 

Com totes les tardors, al teu Centre de jardineria La Noguera t'esperem amb les exposicions de decoració nadalenca més inspiradores i completes. 

Com a avançament, 3 evocadores col·leccions.

Abraçar la Natura:

 Pels amants de la muntanya, un estil nadalenc ambientat en una cabana de fusta. Al porxo, les vistes de bosc es gaudeixen a la calor de el foc de la llar de foc, entre coixins i pells d'ovella, al costat de l'arbre de Nadal. L'harmonia cromàtica es basa en una gamma de colors sense estridències: verd pi, mostassa, eucaliptus, blanc llana i vermell pal de rosa. 

Ritus nadalencs:

Quan arriba desembre no només les cases es vesteixen de festa, també els cafès i restaurants. Boles de Nadal de tons càlids, fulles de ginkgo platejades, vetlladors ... marquen el sobri i elegant estil contemporani de Christmas rituals.

Alegria 'folk' per rebre el Pare Noel:

Brillants tons turqueses i blau eucaliptus, un vibrant rosa fúcsia, el clàssic vermell nadalenc, 1 radiant daurat ... i una decoració folk and fun que s'inspira en les artesanies d'Amèrica de Sud, els Balcans i l'Índia. L'esperit global i festiu del Nadal és la font d'inspiració d'aquesta proposta: Santa around the World. 

Molt color per a una decoració plena d'alegria!