Llum: Búscales un lloc molt lluminós (entre abril i juny han de rebre molta llum), però sempre fora de l'abast del sol directe.

Ambient: Necessiten humitat ambiental i entre 18 i 25º de temperatura. Una cambra de bany lluminós és un bon lloc per a aquestes orquídies. És important mantenir-les fora de perill dels corrents d'aire fred i l'excés de sequedat ambiental.

Substrat: Precisen el mateix tipus de substrat que les phalaenopsis: molt lleuger i molt ben drenat, compost per escorça. No requereixen un test transparent, tot i que és útil per vigilar la humitat de l'substrat.

Reg: N'hi ha prou amb regar un cop a la setmana, però no s'ha de deixar que el substrat s'assequi d'el tot; és important que mantingui sempre un cert grau d'humitat. El millor és submergir la base de el test en una galleda amb tres dits d'aigua tèbia de pluja o lliure de calç durant 10-15 minuts, i a continuació deixar que s'escorri bé per evitar que quedi entollada. L'excés de reg pot provocar la caiguda prematura de les flors. Si s'observen fulles groguenques pot ser per excés d'aigua o falta d'ella.

Abonament: No necessiten molt abonament. Són orquídies epífites que en el medi natural obtenen els nutrients de l'aire mitjançant les arrels. Amb una dosi de fertilitzant reduïda a la meitat en tenen prou.

Poda: Una vegada que les flors s'han marcit convé podar l'pedicel i la part seca de la tija, o tallar per sobre de la quarta fulla com suggereixen altres experts.

Plagues i fongs: L'excés de reg pot provocar la putrefacció dels pseudobulbos o l'aparició de floridura grisa (Botrytis). La cotxinilla cerosa i cotonosa són les seves plagues més comuns i s'han de retirar a mà.

Refloración: Una vegada que han donat flor, les plantes necessiten passar un període de repòs de 6-8 setmanes en un lloc més fresc a uns 15º i amb escàs reg. La planta respondrà a les baixes temperatures produint rovells com una estratègia de supervivència. Poden tornar a florir en brots vells o nous. Una vegada que les noves gemmes siguin visibles, els exemplars han de començar a rebre les cures normals.