Aquest any, més que mai, les Festes mereixen celebrar-se per tot arreu! Fins i tot si només ens reunim uns quants i no podem abraçar com de costum, el Nadal mai deixa de ser una font d'alegria. Però també, quan arriba la nit del 31 de desembre, com no podem celebrar que el 2020 s'ha acabat! Les col·leccions de decoració nadalenca més inspiradores i originals t'esperen al teu Centre de jardineria La Noguera.

No hi ha Nadal sense arbre!

Mountain Lodge i Wonderful Time són dues col·leccions  de kaemingk que aposten per harmonies de colors tan diferents com inspiradores. En la seva evocació de l'interior d'un refugi de muntanya amb la xemeneia il·luminada, el primer introdueix un càlid toc de camell en una harmonia de blanc d'hivern, plata, gris boira, blau cel i blau nocturn. La segona aposta per un vermell brillant i verd amb blanc i plata.

Des del sofisticat fins al natural

Fusta, materials naturals, flors i espigues seques... són el segell distintiu de les decoracions nadalenques de Dijk Natural Collections. El conjunt pot ser floral i sofisticat, com en Wonder Room, basat en la combinació de colors morats, vermells i rosats amb or mat, o relaxat com Raw Beauty i les seves textures crues i acabats amb tons suaus.

Música lleugera i carrusel

Una caixa de música en forma de carrusel amb una escena nadalenca en moviment clàssica, micro llums LED i una melodia dolça. 

Troba-ho tot al teu Centre de Jardineria La Noguera.