'Worplesdon'

Comença com un columnar i evoluciona cap a una estructura piramidal. Arriba entre 10 i 15 metres. Les seves fulles, especialment grans i profundament retallades, passen del groc al taronja i el vermell fosc abans de caure... És un dels més utilitzats.

'Festival'

Destaca per la barreja de colors de tardor que s'aprecien al mateix temps. Creix més ràpid que els altres i la seva silueta conserva una forma piramidal estreta.

'Variegata Aurea'

A l'estiu, el seu got és especialment lluminós per la petita i abundant crema o taques verdes de llimona de les seves fulles. Quan broten mostren matisos entre groc i rosa; a la tardor passen de rosa a vermell. Arriba als 12-17 metres.

'Lane Roberts'

Els seus tons de tardor són particularment intensos i duradors i es converteixen del groc en un color carmesí profund. Desenvolupa una copa ovalada.

'Borgonya'

La seva brillant tardor de color vermell des de l'escarlata fins a la porpra i  bordeus, no només és espectacular, sinó també molt llarga. S'adapta bé als sòls humits.

'Rotundiloba'

No produeix fruites i els lòbuls de les fulles són arrodonits, com el seu nom indica. La silueta és piràmidal estreta .

'Globosum'

És una varietat nana empeltada que s'utilitza per formar arbres de 2-2,5 metres i tassa esfèrica o ovalada. És ideal per a terrasses i elements topiaris.