I si agafes unes flors d'aquests geranis i gitanetes que floreixen tan abundantment en als teus tests i les fas servir per guarnir les teves taules de primavera i estiu? Alguns no només aporten color sinó també el perfum (antimosquits) de les seves fulles. Aquí, tres inspiradores idees.

En un racó del jardí, una catifa estesa i molts coixins al voltant d'una taula baixa. En contrast amb la fusta rústica, ramells de geranis en una col·lecció de recipients senzills de lluminós vidre. El toc final: un gajito amb flors rosa pàl·lid sobre cada plat. Detalls boho per a un pícnic molt atapeït.

En testos de terracota:

Els dies llargs i les temperatures més càlides conviden a sopar a l'aire lliure al jardí, el pati, la terrassa... Al centre d'una taula, geranis bicolors i blancs s'alineen en maces llises de terracota, un material que envelleix bellament. Unes flors n'hi ha prou per crear immediatament un ambient de celebració i alegria.

Amb espelmes i flors silvestres:

A punt de sopar a la terrassa entre llargues espelmes enceses i flors de geranis i gitanetes d' intensos colors barrejades amb espigues verdes, ramelles i petites flors silvestres. Els recipients de vidre transparent petits i baixos contribueixen a alleugerir la decoració, que així no interfereix entre els comensals.