El lliri o lliri blanc destaca a l'interior de la llar gràcies a les seves boniques flors de colors que a vegades també ens ofereixen una fragància exquisida.

El lliri en test es caracteritza per comptar amb llargs brots en la seva tija i unes fulles que creixen al llarg de tota la tija. 

La varietat de colors a triar per als lliris en test és àmplia: des de vermells, grocs, taronges i roses fins conreessis bicolor amb tocs pastís.

Origen: El lliri és una planta herbàcia que pertany a la família de les liliàceas. La planta creix des d'un bulb i compta amb més d'un centenar d'espècies, de les quals la majoria poden trobar-se en l'hemisferi nord. El lliri original probablement ve de la Xina (la planta encara creix a Corea, el Japó i certes zones de Sibèria) i es va escampar pel càucas, els balcans i els Alps cap a Europa, i posteriorment a Amèrica. En estat salvatge, els lliris creixen en zones boscoses i en prades.

Tria la teva: Les varietats de lliris disponibles continuen creixent. Són molt conegudes les varietats provinents d'Àsia, que sovint compten amb flors de colors brillants i aromes intenses. A més, es poden trobar també lliris de flor doble en rosa i blanc.

Cures bàsiques:

  • Als lliris els encanten els espais lluminosos, però no el sol directe.
  • Com més fresc sigui el lloc en el qual es troba situada la planta, major serà el període de floració, que pot estendre's fins a les 2 o 3 setmanes.
  • Rega-la regularment: és millor que el substrat no s'assequi mai del tot.
  • Les flors marcides poden retirar-se.
  • Després de la seva esplèndida floració, la planta haurà acabat el seu cicle i ja pots plantar el bulb al jardí.